Белгийското първенство

Андерлехт - Вестерло
Белгия
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Трудно можем да повярваме, че Андерлехт няма да спечелят мача си днес. По-скоро интересният въпрос е дали ще успеят да победят с разлика. Преди точно една година и един ден Андерлехт размазаха Весторло у дома с 4:0, а като цяло са в серия от четири поредни победи с хендикап над Вестерло на домашен терен. Вестерло в това си състояние не дават заявка да променят статистиката в своя полза. Вестерло са последни в класирането и ситуацията при тях не е никак розова. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Стандарт Лиеж - Мускрон
Белгия
Час - 15:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Стандарт Лиеж е още един от големите белгийски отбори. През този сезон не правят най-силното си представяне в историята, но в последните домакински двубои показват едно добро лице - те имат 5 победи и 1 равен в последните си 6 срещи на собствен терен. Противникът им Мускрон има 4 загуби в последните си 5 мача. Тимът е в опасна близост до зоната на изпадащите, а случилото се в последния директен мач между двата отбора въобще не помага на шансовете им за успех - в началото на годината Стандарт Лиеж победиха Мускрон с 3:0. Прогноза 1.

Зулте Варегем - Остенде
Белгия
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 9/10

Трудно ще бъде на двата отбора да се победят. Според представянето им през сезона до момента везните изглеждат почти изравнени с леко предимство на гостите, но домакинското предимство, което ще имат сега Зулте, изравнява нещата. Равните шансове се показват и от коефициентите на букмейкърите. Двата отбора имат над средния брой за тяхното първенство равенства, така че ремито ни изглежда най-вероятният изход. Прогноза Х.

Макаби Тел Авив - Апоел Ирони Кирят Шмона
Израел
Час - 20:55
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Най-големият гранд в Израел Макаби Тел Авив приема осмия във временното класиране Апоел Ирони Кирят Шмона. Участникът в Шампионската лига Макаби е с поне класа над днешния им противник. През последните години рядко се среща интрига в мачовете между Макаби и Апоел, когато Макаби са домакини. Домакините имат 7 победи и 1 равен срещу днешния им противник в последните 8 мача между двата отбора на техния стадион. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_27.html

Comments Off on Белгийското първенство

Comments are closed.