Белгия – Коста Рика, прогноза (11/06/2018)

В този приятелски мач ще премерят сили тимовете на Белгия и Коста Рика. И двата отбора са сред участниците на започващия след няколко дни Мондиал 2018 и настоящия двубой е последната проверка за всеки от тях.

Белгия е силен домакин!

Белгия е фаворит. Имам предвид не само в този мач, но и един от отборите, от които се очаква изненада в Русия. Всъщност, с оглед на играчите, с които разполагат, няма да е изненада да кажем един евентуален 1/2-финал.

„Червените дяволи“ са силен домакин. Те допуснаха голове само в един от предишните си 7 мача у дома. Това се случи при равенството 3-3 срещу Мексико. В същото време, нападението на тима също работи много добре след 39 отбелязани гола в последните 11 домакинства.

Тромсьо – Розенборг, прогноза (11/06/2018)

Коста Рика е скромен отбор!

Коста Рика, от своя страна, си остават скромен тим, въпреки спорадичните успехи на някои от изминалите Световни първенства. В защита нещата не стоят добре. Очевидно е, че само с един Кейлор Навас на вратата не става.

Последния пример за това беше загубата в гостуването на Англия преди няколко дни с 0-2. Преди това загубиха от Тунис, Испания и Панама също в контроли, в които не можаха да вкарат и един гол.

Прогноза за Белгия – Коста Рика

С две думи очаквам лесна победа за Белгия за повдигане на самочувствието преди старта на Мондиала. Ставките, естествено, са нищожни. За това реших да се насоча към пазарите за полувреме.

Смятам, че е напълно възможно „червените дяволи“ да вземат преднина от 2 гола още преди почивката. Прогноза: 1 Първо Полувреме (Азиатски Хендикап -1.0).

Материалът Белгия – Коста Рика, прогноза (11/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/белгия-коста-рика-прогноза/

Comments Off on Белгия – Коста Рика, прогноза (11/06/2018)

Comments are closed.