Белгия Първа Дивизия

Гент - Стандарт Лиеж
Белгия
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Гент играят страхотен футбол през този сезон и очакваме днес напълно заслужено да си спечелят титлата. Разликата с отбора на второ място е 4 точки, а до края остава този кръг и още един. Едва доминанта в белгийското първенство ще допусне гаф срещу отбор, който всъщност не се намира в никак добра форма в последния месец. Прогноза 1.

Шерлероа - Брюж
Белгия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Историята на директните двубои между двата отбора е нещото, което най-много ни кара да се насочим към залог за гостите. Те виждат в очите на домакините изключително удобен съперник. В последните 11 мача между двата отбора, Брюж имат 9 победи и 2 пъти са завършвали наравно. Домакините в днешния двубой не са спечелили нито една среща. Сега те са 5-ти, а домакините 3-ти в яростна битка за второто място, даващо право на участие в Шампионската лига. Прогноза 2.

Кортрийк - Андерлехт
Белгия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Намиращият се на това второ място в класирането отбор на Андерлехт няма право на никаква грешка тук, ако иска и през другия сезон да се радва на парите в Шампионската лига. Кортрийк се намират на последното място в първата шестица на белгийското първенство и реално нямат шанс за стигане до място в Европа. Те са в серия от 3 поредни загуби. Освен това, имат и 3 поредни загуби от Андерлехт. Последната от тях с разгромното 0:4. Прогноза 2.

Расинг Сантандер - Реал Бетис
Испания 2
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Реал Бетис показват, че мястото им е сред най-добрите в елита на Испания. Те са върха в класирането с 6 точки аванс пред втория. Все пак до края остават 4 кръга и опасността от изпускане на правото на директна промоция не е в сферата на научната фантастика, така че няма никакво място за отпускане. А при тях такова няма. Гостите имат 7 победи и 1 равен в последните си 8 мача. А срещу тях днес се изправя отбор на една точка от зоната на изпадащите. Прогноза 2.

ТВ Програма
18:00 Марек - Хасково ---> Diema

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/blog-post_21.html

Comments Off on Белгия Първа Дивизия

Comments are closed.