Бетис срещу Хетафе: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Ла Лига - Испания
23:00/24 май
Бетис - Хетафе
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 24 май 2023 г. на „Естадио Бенито Вилямарин“ в Севиля ще се проведе вълнуващ мач от Ла Лига между Реал Бетис и Хетафе. И двата отбора ще се опитат да дадат най-доброто от себе си, търсейки победата.

Анализ на мача

Реал Бетис в момента се намира на 6-о място в Ла Лига и показа прилична форма в последните си мачове, като спечели три от последните си пет срещи. Неотдавнашните им равенства срещу Севиля (0:0) и Реал Сосиедад (0:0) показаха, че те могат да задържат солидна защита срещу силни отбори. От друга страна, Хетафе се бори с неотдавнашната си форма, като заема 17-о място в лигата. Те спечелиха само 1 от последните си пет мача, като направиха едно равенство и загубиха три от тях.

Грабни всички palms bet бонус оферти!

Реал Бетис показа силно нападение и в последните си мачове, като отбеляза 10 гола в последните си шест мача. За разлика от тях Хетафе е отбелязал само 3 пъти в последните си шест мача в Ла Лига. Защитата на Хетафе също изпитва затруднения, тъй като е допуснала десет гола в последните пет мача в лигата. От друга страна, Бетис е допуснал пет гола в последните пет мача в лигата, което показва по-стабилна защитна линия.

Като погледнем скорошната форма на двата отбора, става ясно, че Реал Бетис е фаворизираният отбор в мача, но все пак Хетафе може да покаже солидна съпротива, за да избегне загубата на точки.

Като вземем предвид последните форми и статистики, прогнозираме победа за Реал Бетис с 2:0. Добър съвет за залагане би бил да изберете „Под 2,5 гола“ и „И двата отбора да не отбележат“ за този мач. Алтернативно, помислете дали да не вземете Real Betis с азиатски хендикап от -0,5.

Един срещу друг

– Real Betis спечели последния си мач срещу Getafe с 1:0

– В предишните пет директни мача Реал Бетис спечели три пъти, Хетафе спечели веднъж и имаше едно равенство.

– Двата отбора са си отбелязали общо 7 гола в последните пет директни срещи.

Скорошна форма

– Скорошна форма на Реал Бетис: DWWLD

– Хетафе скорошна форма: DLWLL

Тенденции

– Реал Бетис е непобеден в последните си три мача.

– Хетафе не са спечелили нито един от последните си три мача в Ла Лига.

Имайки предвид тази статистика, очакваме напрегнат мач, но в крайна сметка силната форма на Реал Бетис би трябвало да надделее над борбеното представяне на Хетафе. Успех и приятно гледане на мача!

Публикация Бетис срещу Хетафе: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/betis-getafe-martin-georgiev-24-05-2023/

Comments Off on Бетис срещу Хетафе: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.