Бешикташ срещу Будьо/Глимт: Прогноза от Лига на Конференциите на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига на Конференциите
19:45/9 ное.
Бешикташ - Будьо/Глимт
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 9 ноември 2023 г. стадион „Тюпраш Стадиуму“ в Истанбул ще стане свидетел на вълнуващо състезание от конферентната лига на УЕФА, в което домакините от Бешикташ ще се изправят срещу норвежките си колеги от Бодо/Глимт. Тази среща от груповата фаза обещава много драма, тъй като и двата отбора ще се стремят към ценни точки, за да увеличат шансовете си за класиране.

Анализ на мача

Турските гиганти от Бешикташ преживяват доста непостоянен период, като спечелиха само три от последните си десет мача във всички състезания. На собствен терен те изглежда се справят по-добре, тъй като са спечелили два от петте мача, но изпитват трудности поради проблеми в защита. В Лига на конференциите на УЕФА формата им напоследък е притеснителна – две поражения и едно равенство, което ги поставя на дъното на групата.

Виж ревюто ни за Betano Залози на спорт и казино за България!

Бодо/Глимт, от друга страна, демонстрираха солидно представяне в последно време, като спечелиха седем от последните си десет мача. Норвежците бяха особено смъртоносни при пътуванията си, като постигнаха победи срещу Стабаек и Молде, а в последното си гостуване победиха и Бешикташ. Настоящата им форма в Лига Евроконференция също е по-добра от тази на Бешикташ – една победа, една загуба и едно равенство.

Сравнявайки двете страни, Бодо/Глимт изглеждат по-острата страна, особено в атакуващ план, като са отбелязали 24 гола в последните си 10 мача във всички състезания. За разлика от тях Бешикташ е успял да вкара само 13 гола, което отразява трудностите в предни позиции.

Един срещу друг

– Последната директна среща между тези две страни се е състояла на 26 октомври 2023 г., като Бодо/Глимт е триумфирал с 3:1 над Бешикташ.

Скорошна форма

Бешикташ: Последните 10 мача във всички състезания – W3, D1, L6

Bodo/Glimt: Последни 10 мача във всички състезания – W7, D2, L1

Тенденции

Бешикташ: В момента е в серия от два мача без загуба във всички състезания.

Бодо/Глимт: Непобедени в последните си три мача във всички състезания, като записаха две победи и едно равенство.

Публикация Бешикташ срещу Будьо/Глимт: Прогноза от Лига на Конференциите на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/besiktas-bodoglimt-martin-georgiev-09-11-2023/

Comments Off on Бешикташ срещу Будьо/Глимт: Прогноза от Лига на Конференциите на Мартин Георгиев

Comments are closed.