Бонуси за Мондиал 2018 от bet365!

бонуси мондиал 2018 букмейкър

Мондиал 2018 е тук! А bet365 ще радва своите клиенти освен с високи коефициенти, така и със страхотни бонуси специално за Световното по футбол:

 1. До 100 ЛЕВА след Вход за нови клиенти!
 2. Връщане на загуби, ако твоя отбор отпадне след дузпи!
 3. Връщане на загуби, ако мач завърши 0:0!
 4. Ранно изплащане на печалба, ако твоя отбор поведе с 2 гола разлика!

Оферта Нова Сметка

За да имате право на 100% Бонус Депозит до 100 ЛЕВА в bet365, моля, следвайте инструкциите:

 1. Открийте си нова сметка чрез този линк СЕГА, депозирайте 10 лв (или еквивалент в друга валута) или повече и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
 2. За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги на сайта на bet365, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.
 3. За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

Дузпи – Обратно за Световно първенство 2018

Как става:

 1. Заложете за Краен Победител на Световното Първенство 2018 в bet365.
 2. Ако отборът Ви бъде елиминиран след дузпи, bet365 ще ви върне парите за губещия залог.

Важни Условия и Правила на офертата:

 • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
 • Тази оферта важи за залози за Победа и Подсигурен Залог за пазар Краен Победител на Световното Първенство 2018 до началото на финала в 18:00 часа в Неделя, 15 Юли.
 • Офертата не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, ще бъде върнат само останалият активен залог.
 • Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор загуби след дузпи, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

0:0 – Отменен Залог за Мондиал 2018

Как става:

 1. Заложете преди мач на някой от пазарите Първи Голмайстор, Последен Голмайстор, Голмайстор по Всяко Време, Краен Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст на среща от Световното Първенство 2018.
 2. Ако мачът завърши 0:0, bet365 ще Ви върне губещите залози за тези пазари.

Важни Условия и Правила:

 • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
 • Офертата е валидна преди мач за всяка среща от Световното Първенство 2018 за пазарите Първи Голмайстор, Последен Голмайстор, Голмайстор по Всяко Време, Краен Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст. Ако мачът завърши 0:0, bet365 ще Ви върне губещите залози за тези пазари.
 • Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог.
 • Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди мача и срещата завърши 0:0, ще бъде върнат само новият залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Ранно Изплащане за Мондиал 2018

Как става:

 1. Направете единичен залог преди мач на пазар Краен Резултат за среща от Световното Първенство 2018.
 2. Ако Вашият отбор поведе с 2 гола разлика в някой момент от редовното време на мача, bet365 ще уреди залога Ви по-рано като печеливш, независимо от крайния резултат.

Важни Условия и Правила:

 1. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
 2. Офертата важи за единични залози преди мач на пазар Краен Резултат за среща от Световното Първенство 2018, до и включително финала в Неделя, 15 Юли.
 3. Офертата не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.
 4. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Насладете се на Световното!

Освен от тези бонуси, в bet365 може да се възползвате и от някои страхотни функции като Създай Залог, Затвори Залог и Промени Залог.

Със всички тези предложения ще може да се насладите максимално на Мондиал 2018!


За всяка оферта важат условия и правила. 18+. Моля, запознайте се с всички условия и правила:

 • Оферта Нова Сметка – ТУК
 • Дузпи – Обратно за Световно първенство 2018 – ТУК
 • 0:0 – Отменен Залог за Мондиал 2018 – ТУК
 • Ранно Изплащане за Мондиал 2018 – ТУК

Материалът Бонуси за Мондиал 2018 от bet365! е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/бонуси-промоции-мондиал/

Comments Off on Бонуси за Мондиал 2018 от bet365!

Comments are closed.