Босна и Херцеговина срещу Лихтенщайн: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/8 сеп.
Босна и Херцеговина - Лихтенщайн
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 8 септември 2023 г. футболният мач от квалификациите за еврошампионата между Босна и Херцеговина и Лихтенщайн ще започне в 21:45 ч. местно време. Мачът ще се проведе на стадион Билино поле в Зеница, Босна и Херцеговина. Предстоящият мач е от голямо значение и за двата отбора, които се стремят да затвърдят шансовете си в квалификационния турнир за Европейското първенство.

Анализ на мача

Босна и Херцеговина е обикновено по-силен отбор от Лихтенщайн, но формата им напоследък не е задоволителна. Последните им четири мача показват обезпокоителен ритъм с три загуби и една победа. Поражението с 3:0 у дома срещу Люксембург налага подобрение в предстоящия им мач срещу Лихтенщайн.

Възползвай се от всички бонуси на Бетано!

Лихтенщайн се оттегля от болезнена серия от загуби, като загуби всичките си последни четири мача. През март 2023 г. екипът претърпя опустошително поражение със 7:0 срещу Исландия, което означава, че е необходимо известно подобрение в защитната им линия.

Както Босна и Херцеговина, така и Лихтенщайн са в несигурна ситуация, след като имат множество загуби в последните си мачове. Това създава предпоставки за потенциално завързан мач, тъй като и двата отбора се стремят да си върнат точките и да възстановят позициите си в квалификационния турнир.

Един срещу друг

– В последния си мач с глава Босна и Херцеговина победи Лихтенщайн с 3:0 (навън)

– Преди това Босна и Херцеговина триумфира с 5:0 у дома

Скорошна форма

– Босна и Херцеговина може да се похвали с форма LLLW в последните си 4 мача.

– В същото време скорошната форма на Лихтенщайн отразява труден период, белязан от четири поредни загуби (LLLL).

Тенденции

– Скорошната серия на Босна и Херцеговина е белязана от последователни загуби срещу Люксембург, Португалия и Словакия. Те обаче успяха да спечелят срещу Исландия преди тези загуби.

– Отборът на Лихтенщайн, от друга страна, е в серия от 4 мача без загуба, като не успя да отбележи гол в последните си четири мача.

Публикация Босна и Херцеговина срещу Лихтенщайн: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/bosnia-herzegovina-liechtenstein-08-09-2023/

Comments Off on Босна и Херцеговина срещу Лихтенщайн: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.