Ботев Враца срещу Локомотив София: Прогноза от Първа лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Първа лига
13:00/6 ное.
Ботев Враца - Локомотив София
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Предстоящият двубой от Първа лига на 6 ноември 2023 г., в който Ботев Враца приема Локомотив София, обещава вълнуващ мач между два жадни за точки отбора. Мачът ще се проведе във Враца, на стадион „Христо Ботев“.

Анализ на мача

Ако вземем предвид последните десет мача, формата на Ботев Враца е разочароваща: регистрира четири загуби, едно равенство и само една победа. Атакуващата им мощ също е непостоянна, като победата с 1:0 над Берое и 4:1 в приятелския мач срещу Струмска слава са компенсирани от пет неубедителни представяния, в които са отбелязали само веднъж или изобщо не са отбелязали. Изглежда очевидно, че атаката им изпитва затруднения, и те ще трябва да постигнат значително подобрение срещу Локомотив София.

От другата страна на терена Локомотив София също не се представя феноменално. Формата им в последните мачове е непостоянна; преживяха три загуби, едно равенство и спечелиха само веднъж срещу Спартак Плевен в турнира за Купата. Способността им да вкарват голове също не е особено впечатляваща, като в шест случая не успяха да отбележат повече от един гол. Въпреки това загубата им с 3:1 от високо летящия Лудогорец може да подскаже за скрита способност, ако успеят да се възползват от нея.

Въпреки че и двете страни изпитват трудности напоследък, домакинството на Ботев Враца може да предложи допълнително предимство, от което те се нуждаят. Като се има предвид отчаяната нужда на Ботев да се изкачи от 15-та позиция и амбицията на Локомотив да се изкачи от 12-та, този мач неминуемо ще се окаже решаващ.

Един срещу друг

Поглеждайки към историята им в преките двубои:

– Локомотив София спечели последната среща с 1:0

– Ботев Враца спечели предишния мач с 2:1

– Преди това имаше равенство 1:1

– Локомотив София отново спечели с 1-0

– Ботев Враца загуби с 1-0 в най-ранния споменат мач

Съвсем ясно се вижда, че тези мачове обикновено са ниско резултатни, което подсилва предишната ни прогноза.

Скорошна форма

Както споменахме по-рано, Ботев Враца в момента се намира в лоша форма, като заема 15-то място в лигата и има LLLLD форма. Локомотив София е в малко по-добро положение на 12-то място, като има форма от LDWDL.

Тенденции

Ботев Враца е в негативна серия с четири поредни загуби в лигата. В същото време Локомотив София е сякаш последователен в своята непоследователност, редувайки равенства, победи и загуби без стабилен модел. Те ще се стремят да прекъснат тази тенденция в предстоящия си мач.

Публикация Ботев Враца срещу Локомотив София: Прогноза от Първа лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/botev-vratsa-lokomotiv-sofia-martin-georgiev-06-11-2023/

Comments Off on Ботев Враца срещу Локомотив София: Прогноза от Първа лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.