Бразилия – Швейцария, прогноза (17/06/2018)

Късният мач в програмата на Мондиала за неделя е отреден за отборите на Бразилия и Швейцария. Това е двубой от група Е на турнира.

Бразилия и Швейцария са в добра форма за Световното!

Няма смисъл да се повтаря, че Бразилия е фаворит не само в тази група, но и на форума като цяло. На пръв поглед „селесао“ ще окупира върха в групата, докато Сърбия и Швейцария ще спорят за 2-та позиция. Но пък и Коста Рика може да обърка нечий сметки.

Бразилците излизат за настоящия двубой, наслаждавайки се на чудесна форма. Имат 6 победи (включително и над световния шампион Германия) и едва едно равенство (срещу Англия) в последните им 7 мача. В тези 7 срещи, „кариоките“ демонстрираха желязна защита – едва един допуснат гол при победата над Япония с 3-1.

В последната си контрола преди Световното те победиха намиращият се в дълга победна серия отбор на Австрия с класическото 3-0. И то насред Виена. Тогава резултатът беше 1-0 на полувремето. Очаквам и сега южноамериканците да водят в резултата след 45 минути игра.

Игра с прогнози: Познай само 3 мача от Световното и спечели 70 ЛЕВА!

Швейцарците също не са лош отбор, постигайки 9 победи в 10 мача от тяхната квалификационна група. Но не мисля, че имат особени шансове в този мач.

Прогноза за Бразилия – Швейцария

Хубавото е, че и Швейцария, като „селесао“, играят нападателен футбол. А това е добре дошло за 3-ия елемент от прогнозата ми – корнерите. Линията от 7,5 корнера не е чак толкоз висока. Дори си мисля, че може да се потърси и по-висока линия. Но да не бъдем лакоми.

В обобщение – очаквам лесна победа за рекордьорът по световни титли Бразилия, постигната на Първо Полувреме/Краен Изход. И гарнирана с изобилие от ъглови удари и, надявам се, с красив футбол за кеф на неутралните фенове.

Група Е: Бразилия, Швейцария, Коста Рика, Сърбия – представяне на отборите

Материалът Бразилия – Швейцария, прогноза (17/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/бразилия-швейцария-прогноза/

Comments Off on Бразилия – Швейцария, прогноза (17/06/2018)

Comments are closed.