Бразилия 2014

Италия - Коста Рика
Световно първенство
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

коста Рика постигнаха един невероятен резултат в първия мач срещу Уругвай, но едва ли ще имат силите и късмета да повторят подобен подвиг срещу Италия. Всъщност при победата им над Уругвай късмета беше водещ. Но тогава и играчите на Оскар Табарез допуснаха твърде много грешки, които едва ли ще допусне Скуадра Адзура. Италианците започнаха вихрено Мондиала с победа над Англия и с още едни три точки ще си осигурят продължаването към осминафиналите. Прогноза 1.

Швейцария - Франция
Световно първенство
Час - 22:00
Прогноза - 1Х
Коефициент - 2.10
Сигурност - 7/10

И двата отбора започнаха с победи Световното първенство. За този двубой букмейкърите дават чувствително предимство за французите, но не мислим, че можем да определим Швейцария като аутсайдери. Те са окомлектовали един страхотен отбор, изпълнен с играчи от големи отбори и които играят много добре като отбор. Поколението на французите не е от най- силните, а и топ играчи от техния отбор ще пропуснат мача и Световното като цяло. Напълно реално е да видим равен или победа за швейцарците. Прогноза 1Х.

Хондурас - Еквадор
Световно първенство
Час - 01:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.67
Сигурност - 8/10

В този сблъсък обаче смятаме, че изненада не може да стане. Като играчи еквадорците са много по- напред от Хондурас. С играчи като Антонио Валенсия, Кайседо, Монтеро, Паредес Еквадор има внушително предимство над скромния състав на Хондурас. И двата тима стартираха с поражение и сега за еквадорците ще бъде от ключово значение да постигнат една победа, за да останат в битката за продължаване напред. Би трябвало да успеят. Прогноза 2.

Универсидад де Кахамарка - Унион Комерсио
Перу
Час - 00:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Домакините започнаха неубедително сезона с две победни равенства, но те си остават по- добрия отбор и очакваме да се справят със съпротивата на Унион Комерсио. Последния двубой между двата тима завърши с победа именно на домакините. Прогноза 1.

ТВ Програма
01:00 Япония - Гърция ---> БНТ 1
19:00 Италия - Коста Рика ---> БНТ 1
22:00 Швейцария - Франция ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/20062014.html

Comments Off on Бразилия 2014

Comments are closed.