Брайтън – Астън Вила: Прогноза и коефициенти от Англия на Георги Драгоев

Единичен: Текущ
Англия, Купа на Лигата
21:45/25 сеп.
Брайтън - Астън Вила
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Сезонът е разочарование за Брайтън, който стартира кампанията по отличен начин с 3-0 като гост на Уотфорд и това бе прието като сигнал за нова ера под ръководството на Греъм Потър. Но оттам нататък само една победа за чайките във всички турнири. Тя бе именно в турнира за Купата на лигата срещу Бристъл Сити и бе изстрадана и резултат от късен гол.

Опитът на Потър да наложи по-нападателен и по-изящен стил на игра засега на практика не дава резултати. По-различен подход от Брайтън наистина има, но за сметка на ефективността. Още по-разочароващи са нещата обаче за Астън Вила, който изхарчи над 100 млн. паунда през лятото и въпреки това е в тройката на дъното и аналозите с Фулъм от миналия сезон вече са неизбежни.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

При бирмингамци обаче все пак има нещо положително. В най-тежките си мачове досега – срещу Арсенал и Тотнъм, отборът на Дийн Смит водеше, преди да рухне в края. От тези два тима именно Вила показва повече качество, а има и повече широчина в състава, което може да е решаващо за турнирен мач.

В предишния кръг Вила излезе с доста силен състав (смесица от титуляри във Висшата лига и по-периферни фигури) и бе напълно безпощаден срещу Крю. Впрочем бирмингамци не са губили от Брайтън от 1980 г., а все пак домакините имат само две победи в последните си 18 състезателни срещи.

Коефициентите за двойката са доста изкусителни (достигащи и дори надхвърлящи 3,5). Ако това ви се струва твърде голям риск, двоен шанс в полза на Вила също е не лоша опция.

Публикация Брайтън – Астън Вила: Прогноза и коефициенти от Англия на Георги Драгоев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/brighton-aston-villa-25-09-19/

Comments Off on Брайтън – Астън Вила: Прогноза и коефициенти от Англия на Георги Драгоев

Comments are closed.