Брейдаблик – Филкир Рейкявик, прогноза (13/06/2018)

За сряда са предвидени да се изиграят два мача от първенството на Исландия. В този, който бих искал да представя на вашето внимание, съперници ще са тимовете на Брейдаблик и Филкир.

Брейдаблик преследва първото място

Домакините се върнаха към победния път. В последния кръг те победиха до скорошния лидер Гриндавик и то като гост с 2-0. Така го детронираха от върха.

На своя стадион „Копавогсвьолур“ са с положителна статистика до момента: 2-1-1 и 5-2 голова разлика. Единствената загуба беше с минималното 0-1 от 4-ия в подреждането състав на Стярнан.

Трябва да се подчертае, че Брейдаблик е отборът с най-здравата отбрана в тази лига – едва 6 допуснати гола в 8 мача до сега. Нещо, което не е особено типично за високо резултатно първенство като исландското.

Познай само 3 мача и спечели 70 ЛЕВА! Играеш ли?

Филкир Рейкявик е слаб гост

Филкир се задържа в първата половина на класирането само благодарение на домакинската си 100%-ва успеваемост – 3 победи в 3 мача у дома. Но пък тези 3 победи бяха срещу последните 3 отбора в подреждането.

Представянето като гост е абсолютен контрапункт – едва 2 спечелени точки в до сегашните 5 визити на отбора.

Прогноза за Брейдаблик – Филкир Рейкявик

Една евентуална победа в този мач ще прати Брейдаблик на върха на класирането, макар и с мач повече от шампиона и временен лидер Валур. Тоест, мотивация у тима на домакините ще има.

Въпроса е дали ще успеят да поведат в резултата до почивката. Все пак мисля, че това ще се случи, поради очаквания домакински натиск в началото на двубоя. Прогноза: 1/1-ПП/КИ.

Динамо Брест – Динамо Минск, прогноза (13/06/2018)

Материалът Брейдаблик – Филкир Рейкявик, прогноза (13/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/брейдаблик-филкир-прогноза/

Comments Off on Брейдаблик – Филкир Рейкявик, прогноза (13/06/2018)

Comments are closed.