Букмейкър върнал губещи залози за Пирин – Витоша, заради нередовния гол!

първа лига българия залози

В началото на седмицата Пирин загуби с 1:2 реванша от финалния плейоф за оставане в Първа лига срещу Витоша (Бистрица). Така след общ резултат 2:2, но с по-малко отбелязани голове на чужд терен, изпадна във втория ешалон. Заради втория гол на гостите, който на видеоповторенията се видя, че бе от засада, лицензираният онлайн букмейкър Betfair е възстановил направените от своите клиенти залози за равен или Пирин да се класира за бараж, съобщават от компанията.

Успехът на бистричани, който бе първи като гост през този сезон и втори от началото на първенството, ги изпрати на бараж за оставане/влизане в Първа лига срещу втория във Втора лига – Локомотив (София). Който също спечелиха, но след изпълнение на дузпи.

Основният акцент в срещата с Пирин обаче остана вторият гол на Витоша дело на Григор Долапчиев, който се оказа и победен. При попадението на нападателя останаха съмнения за засада, която бе маркирана от страничния рефер. Но главният съдия Станислав Тодоров не се съобрази с решението на своя колега, сгреши и не зачете решението му. Повторенията на ситуацията показаха, че Долапчиев наистина е бил зад защитата в момента на подаването, но попадението беше зачетено.

Така поради останалите съмнения за редовността на втория гол, Betfair е възстановил парите на клиентите направили залог за равенство и Пирин да се класира на бараж.

Нямаш сметка в Betfair? Регистрирай се сега с право на 200 ЛЕВА начален бонус!

Материалът Букмейкър върнал губещи залози за Пирин – Витоша, заради нередовния гол! е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/букмейкър-върнал-губещи-залози-пирин/

Comments Off on Букмейкър върнал губещи залози за Пирин – Витоша, заради нередовния гол!

Comments are closed.