България – Босна и Херцеговина, прогноза (23/03/2018)

Българския национален отбор по футбол приема на стадиона в Разград друг неудачник от последните квалификации за световно първенство – Босна и Херцеговина.

България

Ще си спестя всякакви статистики относно нашия отбор с цел да не натъжавам както вас, така и себе си с неприятни спомени.

Петър Хубчев, както е известно, се молеше на БФС за възможно повече контролни мачове. Е, успяха да му уредят поне три за сега. В първата победихме с 1-0 Саудитска Арабия в мач игран в Лисабон и след не лоша игра.

За тази втора контрола отборът е от понеделник на подготовка в Разград. Като освен отсъствието на Гълъбинов, реално няма никакви изненади в повиканите играчи.

bet365 е най-добрия букмейкър – разбери защо!

Босна и Херцеговина

По-интересните неща, според мен, са свързани с новините около гостите.

От януари месец начело на Босна е легендарния хърватски плей-мейкър Роберт Просинечки. Той безспорно натрупа треньорски опит след дългия си стаж като помощник на Славен Билич. А после и в Цървена Звезда, Кайзериспор и за последно с отбора на Азербейджан.

Направи ми впечатление изказването му, че в дебютния си мач иска да даде шанс за изява на колкото се може повече играчи. Реално нямам представа за колко смени са се уговорили двамата наставници.

Самият Джеко също обяви, че не се познава с повечето повикани играчи в отбора и че тепърва ще се сработват. И което е най-интересното за мен – каза, че няма представа какво ще изисква от тях Просинечки.

Всичко това ме навежда на мисълта за пълен хаос в отбора на гостите.

Тунис – Иран, прогноза (23/03/2018)

Прогноза

Освен всичко друго, самия треньор на Босна и Херцеговина призна, че обяснявал на играчите си как макар нашия отбор да нямал нищо общо с онзи от ерата Стоичков, все пак сме имали добри играчи от първенствата на Русия, Полша и Турция. С две думи – гостите имат и явни проблеми с мотивацията.

Добавете към всичко това и зимните условия, в които ще се проведе мача с очаквани максимални температури от 0 градуса. А поради късния час със сигурност и доста под нулата.

Не случайно от клубовете на Босненските играчи са получени към треньора им молби да бъдат запазени играчите им от контузии. Сигурен съм, че и между самите треньори на двата отбора има такава уговорка да няма твърди единоборства.

Като цяло, в този странен мач напълно изключвам възможността за победа на гостите. Дилемата пред мен е за минимална победа за нашите момчета или за равенство.

В такива ситуации единствения правилен избор е по-високия коефициент. За пръв път от родолюбиви чувства ще го наруша и дори залога ми да загуби, тоест България да победи, няма да бъда недоволен.

Материалът България – Босна и Херцеговина, прогноза (23/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/balgaria-bosna-prognoza/

Comments Off on България – Босна и Херцеговина, прогноза (23/03/2018)

Comments are closed.