България – Казахстан, прогноза (26/03/2018)

Втори мач в рамките на 3 дни за двата отбора. Това предполага, че ще има размествания в стартовите състави от петък.

България

Тогава нашите изиграха един приличен мач срещу противник от средна европейска класа. И само по-големия опит в състава на гостите доведе да тяхна победа с 1:0.

Иначе, българите започнаха по-добре, независимо че играха за пръв път в схема с трима централни защитници. Просто за пореден път липсата на класа в състава ни доведе до тоя негативен резултат, независимо от лекото игрово предимство, особено през първото полувреме.

Бонус залози от bet365 – виж всички промоции!

Казахстан

Сега ни предстои мач срещу отбор, който все още е причисляван към аутсайдерите в Европа. Но който постигна изненадваща победа над Унгария като гост с 3:2.

Това е първи успех за казахите след 1:0 срещу Китай преди почти две години. Заслуга за него има и новият им селекционер Мъри Стоилов. Той направи име в бившата съветска република след като с отбора на Астана 4 поредни години става шампион на Казахстан.

Почти всички национали са от Астана и Кайрат и Мъри е отлично запознат с техните възможности.

Кадис – Уеска, прогноза (26/03/2018)

Прогноза

Самият Стоилов сподели, че ще се чувства малко странно срещу първата си Родина, която е водил два пъти през 2007 и 2010-11 година и за която има изиграни 14 мача като футболист.

Той изрази задоволство, че от БФС приеха мача да се играе в Унгария, а не както беше предвидено в България. Това ме въвежда на мисълта, че много вероятно е да завърши напълно като приятелски без победител.

Все пак, пътуването до Унгария, колкото и да е кратко, може да се отрази на физическото състояние на отбора ни. А след еуфорията от победата над Унгария, казахите могат да направят втори силен мач и да се поздравят с втора поредна победа.

В заключение, лично за мен победа на България е най-малко вероятния изход от мача. А и коефициента 2.37 за „Х2“ в bet365 е много добър и си заслужава да се опита.

Материалът България – Казахстан, прогноза (26/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/balgaria-kazahstan-prognoza/

Comments Off on България – Казахстан, прогноза (26/03/2018)

Comments are closed.