Българската "А" Футболна група

Локомотив Пловдив - Черноморец Бургас
ПФК Локомотив
България
Час - 15:30   TV7
Прогноза - 1 (ХК -1)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Съставът на гостите е много отслабен и най- вероятно те няма да участват в елитния ни ешалон през следващия сезон. Очакваме солидния тим на Локомотив Пловдив, който се бори за третото място и участие в Европа, да не се смили над отбора на Херо и да го победи с повече от един гол разлика. В последните две домакинства на Локомотив срещу този съперник хендикапът беше покрит. Надяваме се това да се случи и сега.

Санкт Паули - Унион Берлин
Германия
Час - 21:15
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
Дерби между два от отборите, които имат силите и претенциите да се борят за промоция за Първа Бундеслига. Домакините са с 35 точки, гостите с 36, отборът, който е на позицията да играе бараж, е също с 36, а тимът, който е на позиция за директно покачване, е с 37. От това сами разбирате колко важен е мача и за двата отбора, като и за двата тима една загуба би била пагубна за надеждите им. При този хубав коефициент си заслужава да се пробва знак Х.

Честърфийлд - Портсмут
Англия Лига 2
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Домакините скачат здраво този сезон, за да се доберат до промоция в Лига 1, и до момента им се получава повече от добре, като са на първо място във временното класиране. Гостите са чак на 18-та позиция във временното класиране, но въпреки това до голяма степен са си осигурили оставането в тази дивизия. Домакините са по- качествения отбор, което си пролича и в първата среща между двата тима, когато Честърфийлд спечелиха с 2:0. Прогноза 1

Ланс - Тур
Франция Лига 2
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Домакините са в битката за промоция в Лига 1. В момента те са на третото място, което дава право на промоция. Гостите са на 8 точки зад тях, но като че ли класата не им достига за да стигнат до тройката и ще си останат някъде в златната среда. Домакините не бива да грешат, ако държат да не отстъпят третата си позиция. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/03/blog-post_3.html

Comments Off on Българската "А" Футболна група

Comments are closed.