Бърнли – Манчестър Юнайтед: Прогноза от Висшата лига на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Висша лига
22:00/8 февр.
Бърнли - Манчестър Юнайтед
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Пореден мач за Манчестър Юнайтед, в който всичко може да се случи. Червените дяволи разочароват тотално и отпаднаха безславно от ФА Къп от Мидълзбро след драма с дузпи… Точно в стил Манчестър Юнайтед!

Червените дяволи са в Топ 4 и трябва като че ли да се благодарят на постоянните колебливи изяви на преследвачите. Уест Хям като че ли за пореден сезон не може и сам да си повярва, че може да заеме място сред първите четири в класирането. Но пък Арсенал и Тотнъм имат манталитета и ако Юнайтед продължи да се дъни, нищо чудно да загуби настоящото си място в подреждането.

Направи своята регистрация в bwin

Сега предстои гостуване на Бърнли, който е в серия от 9 поредни мача без победа (за последно спечели на 30 октомври миналата година).

Аз тук прогнозирам Под 2,5 гола за 1.98 в bwin, защото Бърнли макар и последен в класирането има доста здрава защита и е допуснал 27 гола. Забележете – по-малко дори от Манчестър Юнайтед.

Публикация Бърнли – Манчестър Юнайтед: Прогноза от Висшата лига на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/barnli-manchestar-yunajted-prognoza-ot-visshata-liga-na-stefan-ralchev/

Comments Off on Бърнли – Манчестър Юнайтед: Прогноза от Висшата лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.