Валенсия – Хетафе: Прогноза и коефициенти от Испания

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
21:00/25 сеп.
Валенсия - Хетафе
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Последните две седмици бяха изпълнени с негодувание сред феновете на “прилепите”. Марселино Гарсия Торал изрази възмущението си от ръководството на клуба и напусна след двугодишен престой. Неговото място бе заето от Алберт Селадес, който няма опит на толкова високо ниво.

Факт е победата на Валенсия в Шампионска лига срещу Челси, но там обстановката и мобилизацията на футболистите са коренно различни. В първенството се забелязаха груби грешки, които костваха трите точки при домакинството на опашкаря Леганес.

На “Местая” пристига един традиционно труден опонент, който постави високи цели за настоящата кампания. След миналогодишния поход и класирането в Европа, Хетафе ще гони силно представяне и през този сезон. До момента отборът от столицата е с актив от шест пункта, като спечели първи успех едва през уикенда, надделявайки над Майорка с 4:2.

Прави впечатление ниската резултатност в мачовете на двата отбора, изключвайки някои единични случаи, като мачът на Валенсия с Барса и този на Хетфе срещу Майорка. В останалите двубои падат не повече от 1-2 попадения, което логично накланя везните към очакван ъндър.

Според мен обаче нуждата от точки за домакините и силната игра на Хетафе в последните два мача ще доведе до повече попадения. Може би линията от над 2,5 гола ще се окаже преодолима, затова нека да ѝ се доверим. Пристига със ставка 2,30 от Bwin, което е над средното за маркета.

Публикация Валенсия – Хетафе: Прогноза и коефициенти от Испания публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/valenvia-getafe-25-09-19/

Comments Off on Валенсия – Хетафе: Прогноза и коефициенти от Испания

Comments are closed.