Валмиера – Мета ЛУ, прогноза (22/06/2018)

В петъчната вечер са предвидени да се изиграят 2 мача от програмата на 12-ия кръг от латвийското първенство. В единия от тях съперници ще са тимовете на Валмиера и Мета/ЛУ.

Валмиера – Мета ЛУ е сблъсък от дъното!

Това е дербито на дъното. Срещат се двата най-слаби отбора в класирането. След 11 изиграни кръга те са с отчайващ актив.

Мета/ЛУ имат 3 точки. Но това не значи, че са спечелили някой мач. Напротив – точките им са след 3 равенства. Валмиера имат цифром и словом 1 точка в актива си. Тя дойде при равенството 2-2 в гостуването именно на Мета/ЛУ.

Валмиера са новак в елита, но както се вижда приспособяването им върви трудно. Много е вероятно следващия сезон отново да се върнат там, откъдето дойдоха.

Футболни прогнози и анализи!

Прогноза за Валмиера – Мета ЛУ

Отборът на Валмиера има най-слабата защита в тази лига. Допуснати са 42 гола, което прави почти по 4 гола средно на мач. В 11-те си мача до сега имат 9 пъти над 3,5 гола.

Мета/ЛУ се справят двойно по-добре в отбрана. Но пък за сметка на това имат най-слабото нападение – само 7 вкарани гола до момента. Е, сега имат отлична възможност да подобрят този показател срещу рехавата защита на домакините.

Като цяло ми се струва, че този коефициент е истински подарък от страна на букитата и нямаше как да го пропусна. Прогноза: Над 3 гола (чрез опцията Създай залог на bet365).

Материалът Валмиера – Мета ЛУ, прогноза (22/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/валмиера-мета-лу-прогноза/

Comments Off on Валмиера – Мета ЛУ, прогноза (22/06/2018)

Comments are closed.