Виртус Ентела – Палермо, прогноза (29/03/2018)

Виртус Ентела е домакин на Палермо в мач от италианската Серия Б.

Палермо и Виртус Ентела се борят за различни цели!

Отбора на Палермо, както не веднъж вече отбелязвах, е с цел директна промоция в Серия А. Директния съперник е отбора на Фрозиноне, който в момента е с точка напред, но и с мач в повече.

Отбора на Ентела е вече четвърта година в Серия Б. И както винаги до сега, е въвлечен в обичайната за тях борба за оцеляване.

В такива ситуации, когато се срещат два отбора с високо ниво на мотивация, правилният избор е отбора с по-високите цели.

Затвори залог – може и автоматично при зададена печалба!

Прогноза за Виртус Ентела – Палермо!

За момент и аз щях да се хвърля директно за двойката като знак в този мач. Но нали смисъла е да се дават реални прогнози, на които да се залага с голяма доза увереност. Избрах да се подсигуря срещу равенство и ще обясня защо.

Първото, което ми направи впечатление е, че отбора на Палермо всъщност разполага с цели 7 национални играчи, които вероятно са играли за своите страни. Освен тях имат и цели 5 младежки национали като 3-ма от тях са също почти основни състезатели за отбора.

Добавете към това и факта, че дори с равенство Палермо ще измести от второто място Фрозиноне поради директния им двубой.

Не на последно място добавете и факта, че в италианския футбол не всичко се решава само на терена. Победата на Ентела над Парма например накара много специалисти да заговорят за някои странни резултати.

Футболни прогнози от експерти и типстъри!

Все пак, победата на отбора гост е много по-вероятна. А домакините може да пестят сили за решаващите два мача, които са им гостувания на директни опоненти в борбата за оцеляване.

Считам, че съотношението риск-възвращаемост на този залог е отлично и добрите бетори ще го оценят по достойнство.

Материалът Виртус Ентела – Палермо, прогноза (29/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/виртус-ентела-палермо-прогноза/

Comments Off on Виртус Ентела – Палермо, прогноза (29/03/2018)

Comments are closed.