Висшата футболна дивизия в Италия

Фиорентина - Торино
Италия
Час - 13:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Фиорентина загубиха последните си два мача, но все още са в челото на класирането и с реални шансове за нещо сериозно през този сезон. Торино заемат 11-тото място в класирането, като бяха в серия от 4 поредни загуби, преди най-накрая в последния кръг да победят у дома новака Фрозиноне. Срещу Фиорентина на Артемио Франки без съмнение ще им е далеч по-трудно. Прогноза 1.

Сампдория - Наполи
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Наполи дават заявка не само за нещо голямо - те в момента изглеждат напълно реален претендент за Скудетото. Неаполитанци са на първо място, като в момента са в серия от четири поредни победи. Силната игра на Наполи е оценена от всички специалисти, следящи Калчото. Днес противникът им далеч не изглежда от най-трудните. Сампдория са чак на 14-то място, а в последния кръг затвърдиха лошите впечатления със загуба от Карпи. Прогноза 2.

Интер - Карпи
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Това е може би последният шанс на Интер да останат закачени към битката за титлата. В момента тимът е на трето място на четири точки зад Наполи и евентуална нова издънка днес до голяма степен ще направи шансовете им за Скудетото нулеви. Все пак Карпи не би трябвало е отбор, който да може да ги затрудни в Милано. Интер се справиха с Карпи в началото на сезона като гост, където са доста по-костелив съперник, у дома би трябвало да им е сравнително лесно. Прогноза 1.

Сасуоло - Болоня
Италия
Час - 16:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10

Макар и букмейкърите да определят Сасуоло като сериозен фаворит за трите точки, ние смятаме, че Болоня могат да спечелят една точка. Отборът се движи зад Сасуоло, но по пътя си препъна доста по-класни опоненти от днешния. От 21 ноември надам, Болоня останаха непобедени от Рома, Наполи, Милан и Лацио. Смятаме, че и днес няма да загубят. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_24.html

Comments Off on Висшата футболна дивизия в Италия

Comments are closed.