Висша Дивизия Ирландия

Брей Уондърърс - Дрогеда Юнайтед
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
И двата отбора не се представят добре в последно време, но резултатите на гостите са направо трагични. Те загубиха последните си шест мача, а и имат 11 загуби в последните си 12 двубоя. Само доброто им начало на сезона ги държи все още една точка над зоната на изпадащите. Домакините също не блестят в последно време, но сега имат идеалния противник, за да се върнат към победите. Те победиха Дрогеда в първия мач като гост, а и спечелиха последното си домакинство срещу този съперник. В тази ситуация всичко ни сочи към нов техен триумф. Прогноза 1.

Лимерик - Бохемиън
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Лимерик са отбора, който е по- напред в класирането и който печели повече в последно време. Лимерик имат три победи в последните си четири мача, докато противникът им е печелил трите точки само веднъж в последните си 11 срещи. Лимерик са спечелили четири от последните пет директни двубоя между двата тима. При тези обстоятелства не виждаме защо Лимерик отново да не спечелят и то в мач на собствен терен. Прогноза 1.

Уотърфорд - Голуей
Ирландия 1-ва дивизия
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10
Това са два много равностойни състава, които заемат съседни места във временното класиране. Те са и два от отборите, които са направили най- много равенства през този сезон - в повече от 1/3 от двубоите им. Последният мач между двата отбора на терена на Уотърфорд също завърши без победител, каквото очакваме да се случи и в тази среща. Прогноза Х.

Днепър Могилев - Шахтьор Солигорск
Беларус
Час - 16:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Домакините изглеждат като основен кандидат за изпадане в края на този сезон, заемайки последно място във временното подреждане със само една победа от 15 мача. Те са в серия от четири поредни поражения. Гостите пък са отбор от горната част на класирането. Към момента делят четвъртото място. По принцип те се представят по- добре като домакини, но точно като Шахтьор едва ли ще имат проблеми да завоюват трите точки и навън. Прогноза 2.

ТВ Програма
19:00 Франция - Германия ---> БНТ 1
23:00 Бразилия - Колумбия ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_4.html

Comments Off on Висша Дивизия Ирландия

Comments are closed.