Висша Дивизия Ирландия

Слиго Роувърс - Голуей
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Букмейкърите определят отбора на домакините като фаворит, но нашето мнение не е такова. Слиго се намират в изключително слаба форма, като загубиха всеки един от последните си три двубоя. Тимът се намира на предпоследното място в класирането със само 12 точки от 11 мача. Тимът на гостите се представя по-солидно. Голуей имат 3 победи в последните си 6 двубоя и са по-напред в класирането от Слиго. Ако не успеят да спечелят, то поне си мислим, че няма и да загубят. Прогноза двоен шанс Х2.

Лимерик - Брей Уондърърс
Ирландия
Час - 20:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 6/10

Лимерик пък е отборът на последно място в класирането. Те спечелиха едва 5 точки в първите 17 двубоя и вече изглеждат до голяма степен сигурен кандидат за изпадане. Тимът е в серия от 7 поредни загуби. Брей са спечелили почти три пъти повече точки от днешния си противник и се намират в една благоприятна форма. Тимът има 3 победи, равен и 2 загуби в последните си 6 двубоя. Последните два мача между двата отбора завършиха с категорични победи на Брей с резултати 3:1 и 4:0. Очакванията ни са сега да видим подобен развой на събитията. Прогноза 2.

Лонгфорд - Бохемиън
Ирландия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Бохемиън пък имат още по-голямо предимство в преките двубои - те спечелиха всеки един от последните си 5 директни сблъсъка с Лонгфорд Таун. Всяка една то тези победи бе с два или повече гола разлика. Освен това, Бохемиън изиграха доста по-добра първа половина на сезона от противника си и имат 12 точки повече от него. Прогноза 2.

Юргарден - Йоребро
Швеция
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

Юргарден са един от основните фаворитите за челните позиции в шведското първенство. Тимът не е усещал вкуса на поражението в 10 поредни двубоя. Срещу тях се изправя тим от дъното на класирането, който има 11 спечелени точки в 13-те кръга от началото на сезона. Ако всичко протече в реда на нещата, трите точки трябва да останат при домакините. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_4.html

Comments Off on Висша Дивизия Ирландия

Comments are closed.