Висша Дивизия на Ирландия

Слиго Роувърс - Лонгфорд Таун
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Заемащият предпоследното 11-то място във временното класиране Слиго Роувърс приема 6-ия Лонгфорд Таун. Домакините не се представят никак добре през този сезон и особено в последно време. Слиго нямат победа вече 5 поредни двубоя, като в тях са спечелили общо 2 точки. Гостите пък победиха в последния кръг силния тим на Бохемиън и като цяло се представят по-добре през тази кампания. Прогноза двоен шанс Х2.

Брей Уондърърс - Дери Сити
Ирландия
Час - 19:45
Прогноза - 1Х
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

И тук отборът с по-висок коефициент се намира в по-добра форма. Брей Уондърърс спечелиха последните си два мача без да допуснат гол, докато последната победа на Дери Сити датира от април месец. След това гостите не успяха да спечелят в 9 поредни срещи. През април двата отбора се срещнаха, когато завършиха при нулево равенство на стадиона на Дери Сити. Сега, с домакинското предимство на своя страна, Брей имат всички шансове поне да не загубят. Прогноза 1.

Лимерик - Голуей
Ирландия
Час - 20:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Лимерик е абсолютния аутсайдер в първенството и още на този етап участието им във втората дивизия през следващия сезон изглежда почти сигурно. Тимът е записал смешните 5 точки в първите 18 кръга. В момента се намира в серия от 8 поредни загуби. Голуей имат почти 4 пъти повече спечелени точки и съставът им изглежда далеч по-качествен. Прогноза 2.

Викинг - Олесунд
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Викинг и Олесунд играха един срещу друг преди само месец и половина, когато Викинг се саморазправиха със съперника си и го разгромиха с 4:0 на чужд терен. Това трябва да ви е достатъчно за разликата в класите. Викинг са по-предно класирания отбор и по-добре представящият се в преките двубои. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_11.html

Comments Off on Висша Дивизия на Ирландия

Comments are closed.