Витес – Утрехт, прогноза (15/05/2018)

холандия прогнози

Прогноза за Витес – Утрехт, публикувана във форума за футбол. Начало на мача: 21:45.

Прогноза: Витес ще победи Утрехт в плейофа за ЛЕ!

Дедовия (баланс: +6.88): Витес да победи @ 2.15

Редовния сезон тези два отбора го завършиха като съседи в класирането – 5-то и 6-то място. Но докато Витес играеше в сравнително равномерно темпо, то Утрехт в последните си 7 мача имаха само една победа и то над 15-ия в класирането у дома с минимален резултат.

В полуфиналите на плейофите пак Витес изглеждаше по-убедителен с две победи над Ден Хааг с общ резултат 7-3. Докато в същото време Утрехт се мъчеше с Хееренвеен и ги преодоля само благодарение на правилото за гол на чужд терен.

Мотивацията на Витес изобщо не подлежи на съмнение. Нали именно затова играха силно в края на сезона, за да се борят за ЛЕ от вкуса или по-точно от парите, на която вкусиха наскоро.

Футболна Прогноза – Игра: Познай 4 мача и спечели 400 ЛЕВА!

Утрехт от 2011-та не е преодолявал квалификации за ЛЕ, макар да е правил опити. Което малко буди съмнение дали наистина го желаят.

Витес за цял сезон е загубил само 4 домашни мача. Победиха и Аякс, и Фейенорд.

Представянето на Утрехт като гост е неубедително. Ако махнем гостуванията им на 4-те най-слаби излиза, че навън имат само 2 победи от 13 гостувания.

В полуфиналите за последните сезони няма нито една победа за отбора гост. Миналия сезон на този етап Утрехт загубиха гостуване на АЗ с 3-0.

Последния мач на стадиона на Витес е завършил 1-1. Но гола за гостите е бил от един единствен удар. А иначе е имало тотално домакинско превъзходство.

И накрая ще отбележа, че Витес е без кадрови проблеми. А Утрехт гостува без основния си плеймейкър и без основния си голмайстор.

Приятелски мач: Халешер – Щутгарт (15/05/2018)

Материалът Витес – Утрехт, прогноза (15/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/витес-утрехт-прогноза-15/

Comments Off on Витес – Утрехт, прогноза (15/05/2018)

Comments are closed.