Гамбринус Лига Чехия

Славия Прага - Словачко
Чехия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
Два кръга остават до края на чешкото първенство, а Славия Прага се нуждаят от победа, за да си осигурят оставането в елита. Славия биха Словачко в последния си домакински мач срещу тях, а в последните си 3 мача за първенство имат 2 победи. Гостите вече не се борят за нищо и едва ли много ще се напъват срещу Славия. Прогноза 1.

Млада Болеслав - Спарта Прага
Чехия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
И двата отбора не се борят за нищо, затова се очаква да направят един освободен и красив мач. Спарта Прага вече си осигуриха шампионската титла на страната, а след като спечелиха и купата преди няколко дни, доказаха, че са най- добрия отбор в страната. Млада Болеслав на 95% ще завършат на трето място в класирането, но дори и да отидат 4-ти, пак ще участват в Европа. Спарта победиха Млада Болеслав в последните два мача помежду им и не само, че ги победиха, но и направо ги разгромиха - 4:0 и 4:1. Гостите определено са по- силни и очакваме да спечелят. Прогноза 2.

Виктория Пилзен - Бърно
Чехия
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 3.50
Сигурност - 3/10
При такъв коефициент определено си заслужава да се пробва двоен шанс Х2 в този мач. Домакините са здраво закотвени на второто място и няма да имат никаква мотивация. Пред Бърно няма опасност от изпадане, но все пак едно е да завършиш 7-ми, друго е 13-ти, като и двата варианта са напълно възможни за гостите, защото в тази част на класирането разликите са много малки. Домакините влизат в мача с много лошо настроение след загубата им на финала за купата. Загубата беше още по- неприятна, защото стана след изпълнение на дузпи. Те имаха и по- малко време за възстановяване, така че коефициентът за двоен шанс Х2 започва да ни изглежда още по- добър.

Сигма Оломоуц - Зноймо
Чехия
Час - 19:00
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Пряк двубой за оцеляване, който може да се окаже фатален и за двата отбора и който определено ще се играе на кръв. Такива дербита много често завършват с много малко попадения. Гостите по принцип са отбор с много малко голове в неговите попадения. В срещите на домакините обичайно се отбелязват повече, но една загуба в този мач ще гарантира почти на 100% отпадането им от групата, така че едва ли и сега ще си позволят много отворен мач. Прогноза Под 2.5 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_25.html

Comments Off on Гамбринус Лига Чехия

Comments are closed.