Горещи предложения за днес

Болоня - Ювентус
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Поредна гара в маршрута на Ювентус по пътя им към поредното Скудето. Старата госпожа се намира в историческа серия от 18 поредни победи на италианска почва. Едва ли точно средняка Болоня ще успее да ги спре. В последния кръг и големият им конкурент за титлата Наполи не успя да вземе точка, така че днес очакваме Юве отново да победи - точно както се случи в последните четири мача между двата отбора. Прогноза 2.

Леванте - Хетафе
Испания
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 3.40
Сигурност - 6/10

И двата отбора не се намират в добра форма, но цялостното представяне на гостите е доста по-добро. Те са на фаталната 13-та позиция във временното класиране, докато противникът им заема последното 20-то място. Хетафе победиха Леванте с 3:0 през есента. Вярно, тогава те бяха като домакини, но очакваме и като гости да завоюват трите точки. Прогноза 2.

Санкт Паули - ФСВ Франкфурт
Германия 2
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Двубой между борещ се за промоция отбор срещу такъв, който е на една позиция от зоната на изпадащите. Когато борещият се за промоция е домакин, изненади не се очакват. Прогноза 1.

Гройтер Фюрт - Дуисбург
Германия 2
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Гройтер Фюрт се изправя срещу абсолютния аутсайдер Дуисбург. Гостите са последни в класирането с едва 12 точки от 21 мача. За тях спасението вече може да изглежда като мираж. Още по-проблематично е представянето им в двубоите далеч от дома. В 10-те си гостувания от началото на сезона, Дуисбург са успяли да спечелят само една точка. В последните им пет мача броят на спечелените точки е същия - една. Гройтер Фюрт са отбор от средата на таблицата, който би трябвало да запише спокойна победа. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_19.html

Comments Off on Горещи предложения за днес

Comments are closed.