Гриндавик – Брейдаблик, прогноза (09/06/2018)

В най-интересния от трите мача от исландската Висша лига, които ще се изиграят в събота, един срещу друг излизат тимовете на Гриндавик и Брейдаблик.

Домакините са лидер в класирането, а гостите са 4-ти с 3 точки по-малко. В този ред на мисли се учудвам защо букмейкърите фаворизират Брейдаблик в този двубой. Още повече, че са гости.

Гриндавик

Гриндавик е приятната изненада до сега този сезон. Отборът стартира с минимална домакинска загуба от Хафнарфьордур.

Но след това демонстрира много добра форма, записвайки 4 победи (включително и над шампиона Валур с 2-1) и 2 равенства. Това му представяне заслужено го прати на върха в класирането.

Брейдаблик

Брейдаблик пък точно наобратно – започнаха сезона с 3 последователни победи, но след това регистрира 4 поредни мача без успех. Включително 2 загуби в предишните им 2 мача.

Освен тази статистика, попаднах и на информация, че е възможно за състава на гостите да отсъстват 3-4 футболиста поради контузии.

Футболни прогнози!

Прогноза

В заключение ще добавя още един щрих към прогнозата си. Гриндавик спечели последното си домакинство срещу Брейдаблик. Мачът се игра през Септември миналата година и завърши с резултат 4-3.

Със сигурност ще има спад на коефициента за домакинска победа тук. За това ви препоръчвам да се играе по-рано. Прогноза: 1.

Материалът Гриндавик – Брейдаблик, прогноза (09/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/гриндавик-брейдаблик-прогноза/

Comments Off on Гриндавик – Брейдаблик, прогноза (09/06/2018)

Comments are closed.