Грузия – Литва, прогноза (24/03/2018)

В един от приятелските международни двубои, които ще се изиграят в събота, на стадион „Борис Пайчадзе“ от 17:00 часа се срещат две бивши съветски републики – Грузия и Литва.

Грузия

„Кръстоносците“ завършиха на 5-ото място в своята квалификационна група без победа. А групата не бе от най-силните с тимовете на Сърбия, Ирландия, Уелс, Австрия и Молдова. Като единствените 2 точки на Молдова бяха именно срещу Грузия.

През месец ноември тимът изигра два приятелски двубоя отново тук. Тогава победиха доста трудно Кипър с 1:0 и направиха 2:2 срещу Беларус.

Промени залог от вече пуснат фиш – възможно е!

Литва

Гостите, също като своя съперник, завършиха на 5-ото място в групата си с 6 точки. Тимът на Литва все пак успя да запише победа над Малта с 2:0. А и групата не бе от най-леките в присъствието на Англия, Словакия, Словения, Шотландия и Малта.

Двата отбора за последно се срещнаха в квалификациите за Евро 2008. Литва спечели и двата двубоя без дори да допусне гол. И завърши с цели 16 точки в групата си.

Чарлтън – Плимут, прогноза (24/03/2018)

Прогноза

Явно и в момента тимът на Литва е в малко по-добра форма от съперника си. Очаквам да си тръгне с минимум точка от Грузия. Прогноза: Двоен шанс – Х2.

Материалът Грузия – Литва, прогноза (24/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/грузия-литва-прогноза/

Comments Off on Грузия – Литва, прогноза (24/03/2018)

Comments are closed.