Дания – Австралия, Мондиал, залози (21/06/2018)

Дания – Австралия залози за мача от груповата фаза на Мондиал 2018.

Дания е на 1/8-финал, ако победи и Австралия!

Дания, макар и отдавна да не оправдава прякора си „Червения динамит“, е отбор, който традиционно добре се представя на финалите на Световни първенства.

Само преди 8 години в Южна Африка датчаните не успяха да излязат от предварителната група след неочаквана загуба в третия кръг от Япония с 1:3. Сега с голяма доза късмет успяха да победят напористия отбор на Перу.

Това им отворя широко вратите. И при победа над аутсайдера Австралия вече ще са осминафиналисти. Това, разбира се, едва ли ще им се удаде лесно.

Промоции за Световното 2018 от Betfair – страхотни са, вижте ги!

Австралия се бори до последно!

Кенгурата са много бояк отбор, който никога не се предава. Като представител на Азия, а преди това и на Океания, те често попадат в групи със силни противници. И само веднъж са успявали да стигнат до преките елиминации.

Нямаха късмет и в първия мач с един от топ фаворитите Франция, който загубиха с късен гол. Представиха се силно и в последните контроли преди първенството. С едно изключение – гостуването на Норвегия преди 3 месеца, загубено с 1:4.

Ако приемем, че Дания и Норвегия имат сходен стил на игра, нищо добро не очаква Австралия и в мача срещу датчаните. Още повече, че противниците им имат в състава си футболисти като Кристиян Ериксен и Юсуф Поулсен, с каквито норвежците не разполагат.

Вижте още една прогноза за Дания – Австралия (21/06/2018)

Материалът Дания – Австралия, Мондиал, залози (21/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/дания-австралия-мондиал-залози/

Comments Off on Дания – Австралия, Мондиал, залози (21/06/2018)

Comments are closed.