Дания – Суперлига

Копенхаген - Хобро
Дания
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Днес ще се изиграе последния кръг от първенството на Дания. В един от тези мачове Копенхаген приема Хобро. Когато Хобро домакинства на Копенхаген през октомври миналата година, Копенхаген си тръгнаха с победа 2:0. Като гледаме формата им, имат всички шансове да спечелят срещу този съперник и днес. Копенхаген имат 7 победи в последните си 8 мача. Хобро пък имат само един успех в последните си 7 двубоя. Домакините са 2-ри в класирането, гостите са 7-ми. Здравата логика ни води към домакинска победа. Прогноза 1.

Мидтиланд - Сьондерийске
Дания
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Мидтиланд е единственият отбор пред Копенхаген в класирането, което ги прави новия шампион на местното първенство. През целия сезон домакините бяха много убедителни и не изпуснаха преднината си. В последния кръг ще се опитат да зарадват феновете си за последно в тази кампания срещу отбора на Сьондерийске, който е една позиция над зоната на изпадащите, но няма шанс да попадне в нея. Няма съмнение кой е по-добрия отбор в тази двойка, ако подходят със сериозно отношение, Мидтиланд ще спечелят. Прогноза 1.

Вестселанд – Силкеборг
Дания
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Дербито на дъното на класирането между двата отбора, които през следващия сезон ще се борят в долната дивизия. Макар и двата тима да са в зоната на изпадащите, има доста голяма разлика между тях. Вестселанд направиха един достоен сезон, в който бяха равностойни в много мачове срещу най-добрите и дори стигнаха до финала за купата, където даже бяха на косъм да спечелят. Гостите пък събраха едва 14 точки от 32-та си мача и са много отдавна изпаднали. Те имат само 2 победи през сезона, докато Вестселанд имат 8. И двата мача между двата отбора през сезона бяха спечелени от Вестселанд, очакваме днес да оформят хеттрика си. Прогноза 1.

Брьондби - Есберг
Дания
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

3-ия в класирането Брьондби приема 9-ия Есберг. Домакините правят много силна последна третина на първенството, в която имат само една загуба и 8 победи. Добрата им серия им позволи да намерят място в европейските клубни турнири за следващия сезон. Есберг далеч не са толкова убедителни и като гости днес изглеждат като сериозни аутсайдери. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_7.html

Comments Off on Дания – Суперлига

Comments are closed.