Дания – Финландия: Прогноза за краен изход и голове от Евро 2020 (2021)

Единичен: Текущ
Евро 2020
19:00/12 юни
Дания - Финландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Група B се открива с грандиозно скандинавско дерби между Дания и Финландия, което ще се проведе на стадиона в Копенхаген, което означава, че шампионът от Евро 1992 ще има домакинско предимство.

Финландия пък е абсолютен дебютант не само на Европейско първенство, а и като цяло на голям международен футболен форум. Звездата на тима Теему Пукки обаче е контузен и е под въпрос за този мач. Последните 5 мача на финландците в квалификациите за това първенство е имало над 2.5 попадения.

За някои експерти Дания е един от отборите, които могат да постигнат сериозна изненада на предстоящия турнир, но аз честно казано не оценявам „датски динамит“ толкова високо, Да, имат играчи като Ериксен, Шмайхел и Кяер и стабилна халфова линия, но се притеснявам за нападението, потенциално съставено от Йонас Винд, Брайтуайт и Полсен.

Не очаквам изненади честно казано, въпреки че Финландия като абсолютен аутсайдер и доминант могат да развалят първо домакинство на Дания на европейски футболни финали, тъй като реално няма какво да губят.

Все пак ще заложа на победа на „датския динамит“ и в срещата да няма повече от 3.5 попадения – ставката е 1.88 в 22 бет. Не очаквам разгром, като не мисля, че ще има повече от 3 попадения.

Публикация Дания – Финландия: Прогноза за краен изход и голове от Евро 2020 (2021) публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/daniya-finlandiya-12-06-2021/

Comments Off on Дания – Финландия: Прогноза за краен изход и голове от Евро 2020 (2021)

Comments are closed.