Дженоа – Аталанта Прогноза 11.02.2024

На 11 февруари 2024 година, футболните пътеки на Дженоа и Аталанта ще се пресекат отново, този път на стадион Luigi Ferraris, като част от поредния кръг в Серия А. Според коефициентите на bet365 за този мач, Аталанта е с леко предимство за победа с коефициент 2.05, докато успехът на Дженоа е оценен на 3.75.

В момента Дженоа заема 11-то място в класацията с общо 28 точки, докато Аталанта е значително по-напред в таблицата, заемайки четвърто място с 38 точки. Това разпределение в класацията подсказва за различните амбиции и форма на двата отбора през текущия сезон.

Ако погледнем по-отблизо последните изяви на двата тима, ще забележим интересна динамика. Дженоа имаше серия от игри без загуба в последните си пет мача, записвайки две победи и три равенства. От друга страна, Аталанта демонстрира още по-силна форма, спечелвайки четирите си последни мача след едно равенство.

Интересно е да споменем и статистиката от предходни срещи между двата отбора. В последния им мач Аталанта успя да надделее над Дженоа с резултат 2-0. Общата статистика сочи за превес в полза на Аталанта с девет победи спрямо три за Дженоа и осем равенства.

От статистическа гледна точка до момента през сезона Аталанта импресионират с по-силна атакуваща игра, регистрирайки средно по 1.82 гола на мач спрямо 1.04 за Дженоа. Освен това Аталанта имат и по-добра защитна статистика, получавайки по-малко голове и запазвайки повече „сухи“ мрежи.

Материалът Дженоа – Аталанта Прогноза 11.02.2024 е публикуван за пръв път на Футболни прогнози Евромач.

Виж цялата прогноза на: https://www.evromach.com/futbolni-prognozi/genoa-atalanta-11-02-2024/

Comments Off on Дженоа – Аталанта Прогноза 11.02.2024

Comments are closed.