Дижон – Лион, прогноза (20/04/2018)

За мен френското е най-трудното за прогнозиране сред големите първенства в Европа и за това рядко залагам там. В момента столичния ПСЖ доминира тотално в Лига 1. Но в мачовете на останалите 19 отбора изненадите са често явление.

Лион демонстрира атакуващ футбол!

В подобно положение беше и Олимпик Лион, който в началото на новия век спечели 8 поредни шампионски титли. Сега Лион трудно може да се намеси в борбата за титлата. Но наставникът им Бруно Женезио гради млад отбор, който играе приятен за окото атакуващ футбол.

Преди началото на сезона Лион се разделиха с топреализатора си Алекс Лаказет. Неговото място обаче успешно зае 24 годишния панамец Мариано Диас. Който така и не можа да се наложи в Реал Мадрид, но тук вече отбеляза 18 гола.

Специални залози от Betfair – вижте ги!

Резултатна игра в нападение е една от характерните черти на отбора. Но за съжаление на привържениците защитата е много нестабилна и допуска много голове. Така бяха загубени няколко ценни точки в мачове, в които Лион имаха аванс от повече от 1 гол.

Нещо подобно се получи и в първия мач срещу Дижон, завършил изненадващо 3:3.

Дижон има втората най-слаба защита!

Дижон са за втори сезон в елита. И 5 кръга преди края може да са сигурни за мястото си, независимо че имат една от най-слабите защити в Лига 1. Само опашкарят Мец е допуснал повече голове от тях – 64 срещу 61 за дижонци.

В състава на домакините има няколко контузени футболисти от средата на терена и в нападение. Въпреки това очаквам да поразят поне веднъж вратата на гостите.

Милуол – Фулъм, прогноза (20/04/2018)

Прогноза за Дижон – Лион!

Ще е доста неочаквано, ако лионци не вкарат поне 2 гола. Но не изключвам да се стигне до ново резултатно равенство. Затова ще се задоволя с по-скромното „Над 2.5 гола & И двата отбора да отбележат“ на 1.95 вместо 2.60 за „Лион да победи & Гол/Гол“.

Материалът Дижон – Лион, прогноза (20/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/дижон-лион-прогноза/

Comments Off on Дижон – Лион, прогноза (20/04/2018)

Comments are closed.