Европейско първенство по футбол 2016 – Квалификации

Черна Гора - Австрия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10

Австрия са изключително резултатни в тези квалификации, като имат 7 победи и 1 равен. Това може да ви притеснява за нашия залог, но си има и добра страна - Австрия са 100% на първото място в крайното класиране и, разбира се, ще играят на Европейското. Това няма как да не доведе до известно отпускане от тяхна страна. Черна гора в същото време са на четвърто място, но само на точка зад третия Швеция и на три зад втория Русия. Шансовете им са много големи, но трябва да спечелят този мач. Класата в отбора е налице и сега е времето да изпъкне. Прогноза 1.

Молдова - Русия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Русия е другият отбор замесен в битката за Европейското. Очакваме тимът да не допусне гаф срещу последния Молдова, който има само две точки в осемте мача от началото на кампанията. Също така очакваме руснаците да не треперят до края и да изковат стабилна преднина в течението на мача. Противникът им не е от тяхната класа и това е най-вероятният изход от двубоя. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Словакия - Беларус
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

Словакия са на второ място във временното класиране с три точки аванс пред третия Украйна и две зад първия Испания. Беларус имат само седем спечелени точки в осем мача и очевидно няма как да намерят място на Европейското. Словакия победиха Беларус с 3:1 при гостуването си на Беларус, у дома в толкова важния мач за тях е много малко вероятно да не спечелят. Прогноза 1.

Македония - Украйна
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Украйна гонят второто място и са длъжни да свършат своята работа, за да останат в битката и в последния кръг. Македония са на последно място в групата след седем загуби от осем мача. Македонците се провалят по всички параграфи, като дори и Люксембург са пред тях. Миналия месец Беларус загубиха от Люксембург, сега срещу Украйна няма как да очакваме друго. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/2016_9.html

Comments Off on Европейско първенство по футбол 2016 – Квалификации

Comments are closed.