ЕВРО 2016 Квалификации

Ирландия - Германия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1Х
Коефициент - 2.60
Сигурност - 6/10

Има две основни причини, поради които смятаме, че Германия няма да спечелят три точки срещу Ирландия. Първата от тях е свързана с това, че Германия вече са на 99% на Световното и едва ли за тях мачът е толкова важен, докато за ирландците всяка точка е от жизненоважно значение. Другата причина е, че Ирландия вече измъкнаха веднъж равен от Германия и то на немска земя - защо да не вземат нещо и у дома? Прогноза двоен шанс 1Х.

Румъния - Финландия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Румънците с победата в този мач ще си осигурят участието на Европейското първенство. Те са непобедени след осем изиграни мача. Те победиха Финландия в първото завъртане с 2:0 като гост. Отборът на гостите в същото време е почти със сигурност отпаднал от битката за Световното. Румъния са нашият фаворит за сблъсъка тази вечер. Прогноза 1.

Северна Ирландия - Гърция
Квалификации за СП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Поглеждайки към имената на отборите, може би незапознат с моментната ситуация човек ще си каже, че гърците са фаворити. Но погледът към класирането ще покаже, че това далеч не е така. Северна Ирландия са на първо място във временното класиране след сензационно силно представяне, докато гърците са на последно място, изпреварвани дори и от Фарьорските острови. Изключително слабо се представят гърците и закономерно загубиха в домакинския си мач от Северна Ирландия. Нашето предположение е, че ще загубят и втори път. Прогноза 1.

Албания - Сърбия
Квалификации за СП
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Скандалният първи мач между двата отбора няма как да не се отрази на този. Със сигурност ще станем свидетели на мач на живот и смърт. От спортно-техническа гледна точка, фаворитите на букмейкърите Албания биха били много доволни от спечелването на една точка, защото тя и на теория ще ги класира за Световното. Сърбите вече нямат никакъв шанс и едва ли в този мач ще успеят да направят нещо повече от равенство. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/2016.html

Comments Off on ЕВРО 2016 Квалификации

Comments are closed.