Египет – Уругвай, прогноза (15/06/2018)

В петък отборите на Египет и Уругвай ще изиграят първия си мач от Група А на Мондиала. Очакванията на всички специалисти са двукратният световен шампион да тръгне с победа.

Уругвай е плашещ със Суарес и Кавани!

„Урусите“ изиграха само 1 контролен мач, преди да отпътуват за Русия – лесна победа с 3-0 срещу Узбекистан. Преди това те взеха нови две чисти победи: 1-0 срещу Уелс и 2-0 срещу Чехия.

Двамата им топ нападатели Суарес и Кавани са играчи от световна класа. Факт е, че играят в най-богатите клубове в Европа. А и головете им говорят сами по себе си.

Очаквам да вкарат поне 2 гола в този мач. Но може би ще са и повече.

Промоции за Световното 2018 от Betfair!

Египет разчита на Мохамед Салах!

Египет също има своята голяма звезда – Мохамед Салах. Но, както е известно, той все още се възстановява от травмата си в рамото, получена на финала на Шампионската лига.

Появиха се индикации, че той вероятно ще играе в този мач. Но дори и да е така със сигурност няма да бъде в пълна кондиция.

Резултатите на „фараоните“ от последните мачове не вдъхват оптимизъм на феновете им преди Световното първенство – 3 загуби и 3 равенства. Като в тези 6 мача нападателното звено на отбора вкара едва 3 попадения.

В същото време африканците запазиха мрежата си суха само веднъж в предишните си 7 двубоя. Това се случи при нулевото равенство с Колумбия. Факт, който е добре дошъл за атомното нападение на Уругвай.

Корнерите

Относно корнерите – убеден съм, че кота 8 не е непосилна задача пред тези съперници. Стил на игра на южноамерикаците е с флангови атаки към снажните им централни нападатели.

Това предвещава много центрирания и съответно е предпоставка за ъглови удари. Дано и Египет да помогне с някой корнер.

Прогноза за Уругвай – Египет

Успех, ако някой реши да играе с мен този комбиниран залог!

Материалът Египет – Уругвай, прогноза (15/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/египет-уругвай-прогноза/

Comments Off on Египет – Уругвай, прогноза (15/06/2018)

Comments are closed.