Ел Класико: Барса – Реал, прогноза (06/05/2018)

В края на сезона в Ла Лига дойде време за най-чакания мач от феновете – Ел Класико. И макар че „белият балет“ отдавна сдаде титлата на каталунците, мачът не е лишен от заряд.

Победа в Ел Класико е въпрос на чест за Барса и Реал!

За всеки от съперниците ще бъде въпрос на чест да вземе победата в такъв мега сблъсък. Още повече, че Реал ще са в приповдигнато настроение, след като през седмицата елиминираха Байерн от Шампионската лига и за поредна година ще са на финал.

Барселона е фаворизиран от букитата, но не виждам особена логика в това. А и в такива дербита моментната форма не е от голямо значение.

Познай 4 мача и спечели 400 ЛЕВА! Играеш ли?

Прогноза за Ел Класико

Поради тази причина се отказах да прогнозирам победителя в мача и се насочих към картоните. Защото и от двете страни има играчи, които излизат с картони още от съблекалнята. Да споменем само имената на Серхио Рамос, Каземиро, Модрич, Суарес, Серхи Роберто, Ракитич.

Разбира се, твърде е вероятно и други да бъдат декорирани. А и съвсем не изключвам да има и червен картон в срещата предвид заряда, което би помогнало на прогнозата в значителна степен.

Като завършек ще спомена един факт, на който попаднах при подготовката за прогнозата си – Реал са отказали да направят шампионски шпалир на Барса преди началото на двубоя. Което не ме учудва, разбира се. Но този момент би могъл допълнително да налее масло в огъня и да нагнети напрежението.

Прогноза: над 6,5 картона.

Каен – Монако, прогноза (06/05/2018)

Материалът Ел Класико: Барса – Реал, прогноза (06/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/барселона-реал-мадрид-прогноза/

Comments Off on Ел Класико: Барса – Реал, прогноза (06/05/2018)

Comments are closed.