Емполи срещу Аталанта: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Серия А - Италия
19:30/30 окт.
Емполи - Аталанта
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Докато трае действието в Серия А, Емполи ще бъде домакин на Аталанта на 30 октомври 2023 г. на стадион „Карло Кастелани“ – Computer Gross Arena в Емполи. И двата отбора ще се стремят да спечелят пълните 3 точки от тази среща, за да подобрят позициите си в лигата.

Анализ на мача

Формата на Емполи е смесена, като в последните си пет гостувания те записаха две победи, две загуби и едно равенство. Неотдавнашната им победа над Фиорентина може да им даде морален тласък в този мач. Въпреки това, способността им да вкарват голове е причина за безпокойство, с неубедителна атака, която се бори да намери гърба на мрежата последователно. Те ще трябва да подобрят играта си, ако искат да представляват сериозна заплаха за отбора на Аталанта.

Научи всичко ново за бетано!

От друга страна, Аталанта се радва на сравнително по-добра форма с три победи, равенство и загуба в последните си пет мача. Те са впечатляващи, особено пред гола, като отбелязват последователно в последните си мачове. Тази офанзивна мощ може да се окаже ключова срещу отбора на Емполи, който не е достатъчно активен в атака.

Мястото на провеждане – стадион „Карло Кастелани“ – е донякъде крепост за Емполи. Но те ще се нуждаят от нещо повече от домакинско предимство, за да преодолеят намиращия се във форма отбор на Аталанта. Гостите са показвали, че могат да постигат резултати в гостуванията си, и тази среща не би трябвало да е по-различна.

Един срещу друг

– 17 март 2023 г., Аталанта 2-1 Емполи

– 30 октомври 2022 г., Empoli 0-2 Atalanta

– 21 май 2022 г., Atalanta 0-1 Empoli

– 17 октомври 2021 г., Empoli 1-4 Atalanta

– 15 април 2019 г., Atalanta 0-0 Empoli

Скорошна форма

Последната форма на Емполи (WDLWL) ги запрати на 17-то място в Серия А. Непостоянни резултати характеризират последните им мачове, което се отразява на позицията им в лигата.

Аталанта обаче има по-добра форма напоследък (WLDWW), която им помогна да си осигурят 6-о място в Серия А. Последователните им изяви ги накараха да запазят позицията си в горната половина на лигата.

Тенденции

Емполи се бори да поддържа победна серия, като формата им е много непостоянна в поредицата от мачове.

Аталанта, от друга страна, в момента е в серия от 2 мача без загуба. Победа в този мач ще удължи серията им, което може да се окаже решаващо в стремежа им да се изкачат по-високо в таблицата на Серия А.

Публикация Емполи срещу Аталанта: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/empoli-atalanta-martin-georgiev-30-10-2023/

Comments Off on Емполи срещу Аталанта: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Comments are closed.