Емполи срещу Каляри: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Серия А - Италия
16:00/3 мар.
Емполи - Каляри
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Емполи и Каляри се срещат на „Стадио Карло Кастелани – Компютър Грос Арена“ в критичен двубой от Серия А. Empoli влиза в срещата след разнообразни резултати в последните си мачове, но с намерението да използва своето домакинско предимство. Отборът показа бойни представяния с победи над Sassuolo и Salernitana, както и стабилни равенства с тимове като Fiorentina и Juventus. Така Empoli демонстрира, че може да бъде конкурентен срещу разнообразни противници, особено у дома.

Взе ли твоят palms bet бонус код?

От друга страна, Каляри се намира в труден период, с поредица от загуби и равенства, което ги оставя в борбата за оцеляване. Въпреки равенството с Наполи, отборът изпита трудности срещу съперници като AS Roma и Торино, показвайки пропуски в защита и неефективност в атака. Слабият гостуващ рекорд на Каляри също е предмет на притеснение преди този ключов двубой.

Говорейки за преки сблъсъци, скорошните мачове между Емполи и Каляри показаха близки резултати, включително равенство 0:0 в последната им среща. Историята между двата тима ни дава основание да очакваме ожесточена битка и в този двубой.

Публикация Емполи срещу Каляри: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/empoli-cagliari-martin-georgiev-03-03-2024/

Comments Off on Емполи срещу Каляри: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Comments are closed.