Ередивизия на Холандия

Аякс - Фейенорд
Холандия
Час - 13:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Мач между два отбора на съседни позиции в класирането, но с много различно ниво на игра в момента. Аякс се представят солидно, докато Фейенорд са в серия от 5 поредни загуби. Ужасната им форма няма как да не се отрази в това тежко гостуване. Прогноза 1.

Грьонинген - Камбуур
Холандия
Час - 15:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

И тук трудно ще станем свидетели на изненада. Гостите са предпоследни в класирането. Те регистрираха четири загуби през тази година. Имат почти три пъти по-малко спечелени точки от добре представящият се тим на Грьонинген. Прогноза 1.

Де Граафшап - НЕК Ниймеген
Холандия
Час - 15:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Де Граафшап са последни в класирането, докато НЕК са на пето място. Питате се защо коефициентът за гостите е толкова висок? Това се дължи най-вече на слабото представяне на Ниймеген в двубоите им далеч от дома. Но все пак срещу последния в таблицата шансовете им не са никак лоши. Те са в серия от четири поредни победи срещу Де Граафшап, като и четирите победи са с 2:0. Прогноза 2.

Утрехт - ПСВ Айндховен
Холандия
Час - 17:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Статистиката е изцяло на страната на гостите. ПСВ Айндховен са в поредица от седем поредни победи срещу тима на Утрехт. Последните четири от тях с хендикап. Сега ПСВ са лидери в класирането и са в серия от пет поредни победи. Утрехт загубиха последните си два мача, което със сигурност не увеличава шансовете им преди този мач. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_7.html

Comments Off on Ередивизия на Холандия

Comments are closed.