Етър – Витоша Бистрица: Прогноза и коефициенти на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Ефбет лига
17:30/23 сеп.
Етър - Витоша Бистрица
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Започвам с прогнозата – твърда победа за Етър. Според мен това е мачът, с който виолетовите трябва да излязат от кризата. Всъщност, криза не знам дали е точната дума, тъй като Етър играе добре от началото на сезона. Но просто не побеждава. Ако от петте равенства, поне две бяха победи, сега болярите нямаше да са на това предпоследно място в класирането.

Коефициентът 1.54 е нисък, но пък според мен е сигурен. Етър просто трябва да победи, за да повярва, че има нужната класа в отбора, за да се отдалечи от опасната зона. А и реално при един успех виолетовите ще скочат от предпоследното 13-то място до 8-мото, като изпреварят пет отбора.

Треньорът Росен Кирилов няма да може да разчита на голмайстора и национал Даниел Младенов, както на Иван Петков и Флорент Боджадж, които са с контузии. Никола Колев, Светослав Ковачев и Ивайло Димитров също са с травми, но ще бъдат в групата.

Витоша Бистрица е на последна позиция само с една победа, която бе постигната срещу Царско село. Не смятам, че точно в този мач отборът, воден от Енгибар Енгибаров ще има сили за нещо повече във Велико Търново.

Публикация Етър – Витоша Бистрица: Прогноза и коефициенти на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/etar-vitosha-bistritsa-23-09-19/

Comments Off on Етър – Витоша Бистрица: Прогноза и коефициенти на Стефан Ралчев

Comments are closed.