Избор за деня

Майнц 05 - Щутгарт
Германия
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

7-мият в класирането Майнц 05 приема предпоследния Щутгарт. Представянето на домакините е значително по-добро от това на гостите. Майнц имат 3 победи и 1 равен в последните си четири мача, докато гостите имат три загуби и един равен. Майнц имат 4 победи в последните си 5 домакинства на Щутгарт, така че залогът за тях е достатъчно оправдан. Прогноза 1.

Хееренвеен - Екселсиор
Холандия
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Макар двата отбора да заемат съседни позиции във временното подреждане, няма спор, че Хееренвеен е доста по-класния тим. Те спечелиха три от последните си четири двубоя срещу Екселсиор и то всяка победа бе с поне два гола разлика. Хееренвеен спечелиха последните си три домакинства и показват съживяване след слабото начало на кампанията, докато Екселсиор нямат победа три поредни кръга. Прогноза 1.

Рен - Каен
Франция
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.25
Сигурност - 4/10

Рен е отборът с най-много равенства във френския елит - 8 от 17 техни мача са завършили без победител, което прави почти половината от двубоите. Каен също направиха две равенства в последните си четири мача, след като преди това дълго време нямаха ремита. Двата отбора са много равностойни и можем да очакваме и днес да направят нов Х.

Дордрехт - Спарта Ротердам
Холандия 2
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Спарта е лидер в класирането и основен претендент за шампион на групата и нов член на елитната холандска дивизия Ередивизи. Тимът има 5 победи и 1 равен в последните си 6 мача и задоволителна преднина на върха в класирането. Видно е, че трудно някой от другите отбори може да се мери с класата им, така че всеки такъв коефициент за тях е добра алтернатива. Още повече срещу средняка Дордрехт. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_11.html

Comments Off on Избор за деня

Comments are closed.