Израел – Шотландия, прогноза (11/10/2018)

Време е да се изиграят и нова порция мачове в новосформирания от УЕФА турнир за Купата на Нациите. В мач от първа група на лига Ц Израел приема Шотландия.

Лига на Нациите, Лига Ц, Група 1

И двата отбора не блестят особено с изявите си напоследък. Евреите загубиха първия си мач в тази група с 0-1 като гост на Албания. Шотландия пък успя да победи балканския отбор с 2-0 у дома.

Футболен форум за прогнози

Израел е в тотална криза

Тимът на Израел се намира в тотална криза. Той допусна 7 загуби в предишните си 8 мача. Но по-притеснителното в случая е, че в 6 от тези 7 загуби не беше отбелязан дори 1 гол.

Друг факт, който си заслужава да се отбележи е, че домакините спечелиха точки в едва 3 от предходните си 11 двубоя на собствен терен. Но тези 3 мача бяха срещу твърде скромни отбори: 4-0 срещу Андора, 2-1 срещу Лихтенщайн и 1-1 срещу Молдова.

Шотландия има проблясъци като гост

Шотландците също не показват кой знае колко добро представяне като гост. Но все пак, в статистиката им личат победи над Чехия и Унгария. Както и равенство със Словения.

Бих казал, отбори от чергата на Израел.

Прогноза за Израел – Шотландия

Смятам, че днешния мач е удобна възможност за британците да вземат 3 точки. Все пак, благодарение на азиатския хендикап при евентуално равенство залогът ще бъде възстановен.

Топ факти за Израел – Шотландия

  • Израел са в серия от 5 поредни домакински срещи без победа.
  • Израел са в серия от 4 поредни домакински загуби.
  • Израел са в серия от 4 поредни загуби.

Материалът Израел – Шотландия, прогноза (11/10/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/израел-шотландия-прогноза/

Comments Off on Израел – Шотландия, прогноза (11/10/2018)

Comments are closed.