Иран – Сиера Леоне, прогноза (17.03.2018)

За пети път Иран се класира за финалите на Световно първенство. Един от противниците му в Русия ще е Мароко и съвсем в реда на нещата иранците си организираха 3 контроли срещу африкански отбори. В рамките на 11 дни ще срещнат последователно Сиера Леоне, Тунис и Алжир.

Първия им мач е срещу непретенциозния отбор на Сиера Леоне. Те не могат да се похвалят с някакви по-сериозни успехи от двете си участия във финали на купата на Африка през 1994 и 1996, където отпадат още в груповата фаза.

Ранно изплащане на печалба при 2 гола аванс!

Всички национали на Сиера Леоне играят в чужбина. Но предимно в долните дивизии на страни като Финландия, Казахстан, Швеция и Канада. Единствено капитана Умару Бангура е част от защитата на Цюрих, а Алфред Санко – от халфовата линия на Денизлиспор.

Иранците имат много по-качествени състезатели, повечето звезди в своите европейски клубове. За тия 3 приятелски мача обаче на повечето от тях е дадена почивка и ще се разчита предимно на млади футболисти от местната лига.

Най-значително би трябвало да се усети отсъствието на Есан Хайсафи и Карим Ансарифард от гръцкия шампион Олимпиакос, Масуд Шоджаей (АЕК), Алиреза Джабанкбаш (АЗ Алкмаар), Сардар Азмун от Рубин Казан, нападателят на Хеервенвеен Реза Гоочанейхад.

А и най-вече на капитана Ашкан Дежага, настоящ футболист на Нотингам. Той направи добра кариера в германската Първа Бундеслига с екипите на Херта и Волфсбург.

Дори и с такива силни нападатели Иран трудно бележеше голове в квалификациите, където преобладаваха победи с по 1:0.

Ботев Пловдив – Дунав, прогноза (17.03.2018)

При толкова липсващи градивни футболисти според мен е в реда на нещата иранците да не вкарат повече от 2 гола. И ако успеят да запазят вратата си суха, „ъндъра“ би трябвало да излезе без треперене до края на мача.

Материалът Иран – Сиера Леоне, прогноза (17.03.2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/иран-сиера-леоне-прогноза/

Comments Off on Иран – Сиера Леоне, прогноза (17.03.2018)

Comments are closed.