Иран срещу Япония: Прогноза от Купа на Азия на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Купа на Азия
13:30/3 февр.
Иран - Япония
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Купа на Азия
13:30/3 февр.
Иран - Япония
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Очаква се напрегнат сблъсък, тъй като азиатските сили Иран и Япония се изправят един срещу друг на стадиона на града на образованието в Ар-Раян.

Скорошната форма на Иран в Купата на Азия изглежда стабилна с поредица от впечатляващи представяния. Близкото равенство срещу Сирия показа устойчивостта им, а победите над ОАЕ и Хонконг демонстрираха уменията им в атака. В приятелските мачове отборът беше безмилостен със значими победи срещу Индонезия и Катар, като показа усет към гола с общо 9 гола в тези два мача. Защитата им понякога показваше уязвимости, но като цяло беше надеждна, като само едно равенство срещу Узбекистан помрачи иначе перфектния им рекорд.

Виж всички бонуси на Бетано!

Япония влиза в този мач на вълна на висока увереност. Кампанията им за Купата на Азия беше белязана от силна офанзива, с убедителни победи над Бахрейн и Ирак и голмайсторски мач срещу Индонезия. Приятелските им мачове не бяха никак впечатляващи, подчертани от съкрушителна победа с 6:1 срещу Йордания и доминираща победа с 5:0 над Тайланд. Единственият им скорошен неуспех дойде извън Купата на Азия, като по този начин запазиха безупречен рекорд в нея. Атакуващото звено на Япония изглежда в страхотна форма, което предполага, че те ще бъдат значителна заплаха за всяка страна.

В последния директен двубой от Купата на Азия Япония излезе победител с убедителното 3:0 срещу Иран. Ако историята се повтори, Япония ще има психологическо предимство в този мач.

Моля, обърнете внимание, че този анализ разглежда Иран като отбор домакин и Япония като отбор гост и отразява само до крайната дата на знанието – март 2023 г. Действителните форми на отборите и резултатите от събитията след тази дата не са отчетени в този хипотетичен сценарий.

Публикация Иран срещу Япония: Прогноза от Купа на Азия на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/iran-japan-martin-georgiev-03-02-2024/

Comments Off on Иран срещу Япония: Прогноза от Купа на Азия на Мартин Георгиев

Comments are closed.