Исландия – Гана, прогноза (07/06/2018)

За четвъртък късно вечерта БГ-време в столицата на Исландия Рейкявик е предвиден да се изиграе приятелски мач между домакините и Гана.

Исландия

Както е известно, домакините са един от отборите-участници на Световното първенство. И този мач е част от подготовката им.

Напоследък, обаче, няма поводи за радост на феновете. Исландците загубиха предходните си 3 мача. Резултатите бяха: 2-3 срещу Норвегия, 1-3 срещу Перу и 0-3 срещу Мексико. Все резултатни мачове.

Като преди тази серия от оувъри имаше още два високорезултатни мача, също приятелски. Те бяха срещу Индонезия: 4-1 и 6-0.

Футболна Прогноза – Игра: Познай 4 мача и спечели 400 ЛЕВА!

Гана

Гана е един от стабилните африкански отбори. Но не успя да се класира за Мондиала.

Това, обаче, не им пречи да са в отлична серия – 6 последователни мача без загуба. В последната си контрола постигнаха малко очакван успех срещу Япония като гости – 2-0.

По презумпция африканските отбори не се славят като много резултатни. Но все пак, в последните 9 мача на Гана линията от 2,5 гола беше покрита 5 пъти. А другите 4 мача бяха с по точно 2 гола.

Прогноза

Ако трябва да бъда честен, за тази своя прогноза разчитам предимно на домакините от Исландия. Но очаквам и африканския отбор да помогне с поне 1 гол. Прогноза: над 2,5 гола.

Исландия в Група D на Мондиал 2018 – представяне

Материалът Исландия – Гана, прогноза (07/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/исландия-гана-прогноза/

Comments Off on Исландия – Гана, прогноза (07/06/2018)

Comments are closed.