Испания Купа на краля

Депортиво Ла Коруня - Легостера
Испания Купа на краля
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

И Депортиво едва ли ще имат проблеми срещу втородивизионния Лагостера. Купата на краля се играе в два мача, в първия Депротиво победиха като гост. Сега, пред собствена публика, очакваме да затвърдят направеното в първия двубой и да запишат победа с разлика. Разликата в класите е достатъчно голяма, за да можем да очакваме това да се случи. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Спортинг Хихон - Реал Бетис
Испания Купа на краля
Час - 21:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Малки изглеждат шансовете на домакините. Бетис спечелиха първия мач с 2:0 и сега пред Спортинг Хихон не остават много опции. Не изглежда и много вероятно да запишат положителен резултат днес. В началото на сезона Спортинг домакинстваха на Бетис за първенство и тогава Бетис спечели. Днес смятаме, че ще извоюват поне равен. Прогноза двоен шанс Х2.

Еспаньол - Леванте
Испания Купата на краля
Час - 22:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10

Двата отбора се срещнаха два пъти в рамките на този месец - веднъж за първенство и веднъж за купата - като и двата мача завършиха при резултат 1:1. Турнирният характер на двубоят днес е предпоставка за още едно равенство. Много е вероятно двата отбора да се задоволят с ново 1:1 и да пратят мача в продължения. Двата мача от последните дни доказаха, че разликата между двата тима не е голяма. Прогноза Х.

Дженоа - Алесандрия
Купа на Италия
Час - 20:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Дженоа може и да изпитват затруднения в Серия А, но едва ли ще имат такива срещу третодивизионния Алесандрия. Разликата между отборите от Серия А и Серия Б е огромна, какво остава за разликата между елитен тим и тим от третото ниво на местния футбол. За гостите е достатъчно голям успех, че въобще са тук, едва ли се надяват на нещо повече. Очакваме рутинирана победа за Дженоа. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_15.html

Comments Off on Испания Купа на краля

Comments are closed.