Испания 2-ра дивизия

Хирона - Депортиво Ла Коруня
Испания 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Логиката в този ни залог е много проста - ако Хирона спечелят, ще останат в тази дивизия, докато мачът за Депортиво Ла Коруня е без никакво значение. Едва ли домакините ще изпуснат златния си шанс да останат във втората испанска дивизия. Уточняваме, че става въпрос за последния кръг в тяхното първенство. Прогноза 1.

Лас Палмас - Понфредина
Испания 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
И тук логиката ни е подобна, но тук освен огромната мотивация на домакините можем да отбележим и че те са много по- класния отбор. С победата си в този мач домакините ще си осигурят място в плейофите за влизане в Примера Дивисион, докато гостите са много назад в класирането, но пред тях те стои реална опасност от изпадане. Лас Палмас не показаха добри игри в последните си мачове, но са длъжни в последния си за сезона да покажат себе си. Прогноза 1.

Кордоба - Майорка
Испания 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
В този мач ситуацията е пълно копие на горната, само че с разликата, че формата на домакините е много по- добре и като че ли те заслужават много повече мястото на баража, отколкото Лас Палмас. Кордоба имат само една загуба в последните си 10 мача, като през тези 10 мача имат цели 6 победи. Победата в тази среща почти със сигурност ще им осигури място на баражите. Има малка опасност пред Майорка да изпаднат, но тя наистина е твърде малка и домакините определено ще бъдат по- мотивирания отбор. Прогноза 1.

Луго - Мирандес
Испания 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - Х
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Равенството идеално устройва и двата тима и затова е абсурдно ниския коефициент за Х. Двата отбора се намират много близо до зоната на изпадащите, но равенството ще ги спаси от изпадане. Докато евентуалната победа за единия отбор ще изправи пред сериозна опасност другия. Но едва ли това ще се случи. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/07062014.html

Comments Off on Испания 2-ра дивизия

Comments are closed.