Италия Серия Б

Чезена - Бари
Италия Серия Б
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Чезена, които през миналия сезон бяха при най-добрите в Серия А, се представят по отличен начин в домакинските си двубои. Те имат 7 победи от 7 мача като домакин от началото на сезона. Същото не може да се каже за Бари като гост, които имат само 2 победи далеч от дома през този сезон. Което е напълно нормално за отборите в Серия Б, където домакинското предимство е много важно. То очакваме да спечели мача за домакините. Прогноза 1.

Асколи - Перуджа
Италия Серия Б
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 6/10

На Асколи и домакинското предимство едва ли ще им помогне. Те са в серия от 5 поредни загуби, а противникът им има едва 1 загуба в последните 8 мача. Определено ще бъде труден мач точно заради домакинското предимство, но все пак Перуджа е много по-силният в момента отбор и смятаме, че ще се пребори. Прогноза 2.

Бреша - Трапани
Италия Серия Б
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

Трапани започнаха по-добре сезона от Бреша, но сега нещата се обърнаха. Домакините имат само 1 поражение в последните си 9 мача, докато гостите регистрираха 4 загуби в последните си 5 мача. Лошата форма на гостите, добрата на домакините и подкрепата на местната публика са достатъчно важни фактори, които ни позволяват да заложим спокойно за домакините. Прогноза 1.

Унгария - Норвегия
Плейоф за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.90
Сигурност - 6/10

Унгария бяха в безспорно най-слабата квалификационна група и след много мъки и перипетии успяха да стигнат до третото място. Те записаха едва един успех в последните си четири мача. Единствената победа бе срещу Фарьорските острови у дома и то тя не дойде никак лесно - Фарьорските острови поведоха и Унгария трябваше да правят обрат в последната третина на двубоя. Норвегия пък се намират в добра форма и регистрираха 3 победи в последните 4 мача. Норвегия са спечелили последните си три мача срещу Унгария и то всичките по много убедителен начин. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_15.html

Comments Off on Италия Серия Б

Comments are closed.